donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBestelbus vliegt uit de bocht en schampt bomen in Dongen, bestuurder blijft...

Bestelbus vliegt uit de bocht en schampt bomen in Dongen, bestuurder blijft ongedeerd

Een bestelbus is woensdagavond uit de bocht gevlogen op de Gaasjesweg in Dongen. Door het ongeval liepen twee bomen flinke schade op. Voor zover bekend waren geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval.

Het ongeval gebeurde rond 19.55 uur. De automobilist verloor door onbekende reden de macht over het stuur en vloog met zijn voertuig uit de bocht. Hij raakte daarbij twee bomen met zijn auto. De bestuurder kwam uiteindelijk met de schrik vrij. De bestelbus liep wel schade op. De weg werd tijdelijk afgesloten voor het overige verkeer.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!