maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieTilburger (60) zwaargewond bij botsing tussen auto en bestelbus in Waalwijk, bestelbus...

Tilburger (60) zwaargewond bij botsing tussen auto en bestelbus in Waalwijk, bestelbus belandt in de sloot

Een 60-jarige man uit Tilburg is maandochtend zwaargewond geraakt bij een botsing van zijn bestelbus en een auto op de kruising van de Kleiweg en Vijzelweg in Waalwijk. De bestuurster en een bijrijder van de auto, kwamen met de schrik vrij. Dat meldt de politie.

De auto en de bestelbus kruisten elkaar rond 11.05 uur toen de botsing plaatsvond. De bestuurder van de bestelbus belandde hierbij met zijn voertuig in de sloot. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en bekommerden zich om de betrokkenen. De zwaargewonde Tilburger was aanspreekbaar. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis.

De voertuigen liepen flinke schade op. De kruising werd tijdelijk afgesloten voor het overige verkeer.

Beruchte Kleiweg

Eerder deze maand, op 10 maart, liepen twee voertuigen ook flinke schade op bij de kruising met de Vijzelweg. Op 11 november raakte een fietser gewond bij een botsing met een auto. En op 15 januari 2018 was er een aanrijding tussen twee voertuigen, waarbij één bestuurder gewond naar het ziekenhuis werd gebracht.

De Kleiweg is een beruchte weg van bijna 1 kilometer, waar jaarlijks meerdere ongevallen gebeuren op verschillende kruispunten. Zo is het onder meer op de kruising met de Veerweg jaarlijks meer dan eens raak.

BRON:BD.NL

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!