donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieRavage na ongeval tussen drie auto’s op de A59 Waalwijk

Ravage na ongeval tussen drie auto’s op de A59 Waalwijk

Op zondag 26 maart 2023, rond de klok van 11:30 uur, kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval op de A59 in Waalwijk. Er was een flink ongeval gebeurd tussen drie auto’s. De weg lag door het ongeval bezaaid met brokstukken. De brandweer moest er aan te pas komen om een bestuurster uit haar auto te bevrijden, zij is direct met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De andere bestuurders, en twee kinderen kwamen met de schrik vrij. Door het ongeval is er een flinke file ontstaan op de A59 richting Drunen. Team verkeer van de politie komt onderzoek doen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!