donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto gaat in vlammen op Veerweg Sprang-Capelle

Auto gaat in vlammen op Veerweg Sprang-Capelle

Op de Veerweg in Sprang-Capelle is dinsdagavond rond kwart over elf een geparkeerde auto in vlammen opgegaan. De auto met een frans kenteken stond aan de Veerweg geparkeerd. De auto zou er volgens omstanders al enige tijd hebben gestaan. De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle. De oorzaak van de brand is na alle waarschijnlijkheid brandstichting. De politie onderzoekt de brand. De uitgebrande auto zal door een takelbedrijf getakeld worden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!