donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieTwee auto's volledig uitgebrand in Drunen, bestelbusje flink beschadigd

Twee auto’s volledig uitgebrand in Drunen, bestelbusje flink beschadigd

Aan de Grotestraat in Drunen hebben in de nacht van woensdag op donderdag drie voertuigen vlam gevat. Twee auto’s brandden volledig uit, een geparkeerd busje liep wat schade op.De wagens stonden geparkeerd op de parkeerplaats nabij de plaatselijke supermarkt. De brandweer kwam naar de brand toe met twee tankautospuiten om het vuur te doven. De politie onderzoekt of het om mogelijke brandstichting gaat.Van de twee auto’s, die van de bewoners van het appartementencomplex zijn, bleef vrijwel niets over. Het busje had wat schade aan de zijkant.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!