woensdag 04 oktober 2023
spot_img
HomeFotografieGewonden door botsing met vrachtwagen op A59 bij Nieuwkuijk, sportauto met schunnige...

Gewonden door botsing met vrachtwagen op A59 bij Nieuwkuijk, sportauto met schunnige tekst brandt uit

 Bij een botsing tussen twee auto’s en een vrachtwagen zijn in de nacht van zondag op maandag twee inzittenden gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de A59 bij Nieuwkuijk, toen de truck invoegde. Een sportwagen – met een schunnige tekst op de spoiler – ging in vlammen op.

Het ongeluk gebeurde rond 00.15 uur. Eén van de voertuigen vloog daarbij in brand. Om de brandweer en ambulancediensten de ruimte te geven, werd de A59 tijdelijk afgesloten. Twee gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. De brandende auto was een gepimpte sportwagen, die volgens de familie van de bestuurder eerder op zondag nog te bewonderen was op een carmeeting in Waalwijk.

Achterop de sportauto zat een spoiler, met daarop de opvallende woorden Send nudes. Deze schunnige Engelse tekst wordt vaak gebruikt in memes, waarin grappen worden gemaakt over mannen die online om naaktfoto’s van vrouwen vragen. De bestuurder van de auto had nog maar een paar maanden zijn rijbewijs. Zijn wagen bleek ondanks de blusactie van de brandweer niet meer te redden.Na de botsing en de brand moest Rijkswaterstaat de rijbaan eerst nog schoonmaken, voordat de weg werd vrijgegeven. Pas rond 02.00 uur kon de snelweg weer open. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. Wel was het de tweede keer in korte tijd dat een auto op de A59 in brand vloog.

GERELATEERD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!