maandag 17 juni 2024
HomeFotografieTraumahelikopter landt middenin de Efteling, uitkijktoren Pagode staat even stil

Traumahelikopter landt middenin de Efteling, uitkijktoren Pagode staat even stil

De traumahelikopter landde aan het begin van de middag voor de bezoeker. Direct werd de omgeving van de entree ruim afgezet, om hulpdiensten de ruimte te geven. Ondertussen werd de bekende uitkijktoren Pagode even stilgezet, tot de helikopter geland was op het picknickveld tegenover het Anton Pieckplein.Daarna werd de gast naar het ziekenhuis gebracht. Een woordvoerder van de Efteling bevestigd dat er aan het begin van de middag inderdaad sprake was van een ‘medisch incident.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!