zaterdag 23 september 2023
spot_img
HomeFotografieTraumahelikopter landt middenin de Efteling, uitkijktoren Pagode staat even stil

Traumahelikopter landt middenin de Efteling, uitkijktoren Pagode staat even stil

De traumahelikopter landde aan het begin van de middag voor de bezoeker. Direct werd de omgeving van de entree ruim afgezet, om hulpdiensten de ruimte te geven. Ondertussen werd de bekende uitkijktoren Pagode even stilgezet, tot de helikopter geland was op het picknickveld tegenover het Anton Pieckplein.Daarna werd de gast naar het ziekenhuis gebracht. Een woordvoerder van de Efteling bevestigd dat er aan het begin van de middag inderdaad sprake was van een ‘medisch incident.

GERELATEERD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!