zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieOpengeslagen deur van vrachtwagen sleurt geparkeerde auto mee in Waalwijk

Opengeslagen deur van vrachtwagen sleurt geparkeerde auto mee in Waalwijk

Tiplijn Whatsapp: 06 578 96 117

Een geparkeerd busje is dinsdag op zijn kant beland nadat een opengeslagen deur van een vrachtwagen het voertuig een stuk meesleurde. Door nog onbekende reden ging de achterdeur van de vrachtwagen tijdens het rijden open. Dit gebeurde rond 17.15 uur op de Burgemeester Smeelelaan in Waalwijk. De deur kwam tegen een geparkeerde auto aan, waarop het voertuig een stuk werd meegetrokken en op zijn kant terechtkwam. De schade aan het voertuig is groot. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Niemand raakte gewond.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!