maandag 17 juni 2024
HomeFotografieVrouw schrikt van loslopende hond en valt van scooter in Sprang-Capelle, gewond...

Vrouw schrikt van loslopende hond en valt van scooter in Sprang-Capelle, gewond naar ziekenhuis

Een vrouw is woensdagochtend van haar scooter gevallen toen een loslopende hond op haar afkwam in Sprang-Capelle. De scooterrijdster raakte daarbij gewond. De hulpdiensten werden rond 10.00 uur gealarmeerd over de gewonde vrouw. Ze was in de Dijkstraat van haar scooter gevallen omdat ze schrok van de dichterbij komende hond. Een ambulance bracht haar met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis. Uiteindelijk kon de eigenaar de hond te pakken krijgen. Het dier zelf hield niks over aan het incident.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!