maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieBootje met drie opvarenden in de problemen op de Bergsche Maas bij...

Bootje met drie opvarenden in de problemen op de Bergsche Maas bij Genderen

Op de Bergsche Maas bij Genderen is vrijdagmiddag een gemotoriseerd bootje in de problemen geraakt. Hulpdiensten rukten uit om de drie opvarenden te redden. Op het bootje ontstond een brandje en het stroomde vol met water.

De problemen ontstonden door motorpech. Het bootje voer op dat moment vlak bij de Heusdense brug. De drie opvarenden werden met een ander bootje naar de kant gehaald. De oever van de rivier was voor hulpdiensten moeilijk te bereiken in het afgelegen gebied. Brandweerteams uit Genderen, Heusden en Drimmelen schoten te hulp.Hulpdiensten hebben het lek in het bootje gedicht waardoor deze naar de haven van Genderen kan worden gesleept. Volgens een woordvoerder van Rijkswaterstaat bleven de drie opvarenden ongedeerd en is niemand in het water terechtgekomen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!