vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieBestuurder komt in berm terecht langs A59 in Waalwijk

Bestuurder komt in berm terecht langs A59 in Waalwijk

Een auto is vrijdagmiddag bij een ongeval in de berm terechtgekomen in Waalwijk aan de Altenaweg, langs de A59. Rond de klok van 15.00 uur kreeg de politie een melding van het ongeval. De bestuurder van de auto reed de kruising over, toen er op dat moment een vrachtwagen kwam aanrijden. De bestuurder schrok hiervan en reed daardoor rechtdoor. De politie is ter plaatse gekomen, net als een ambulance. Medewerkers van de ambulance hebben de bestuurder nagekeken, maar deze was niet gewond geraakt. Een takelbedrijf heeft later de auto uit de berm gehaald.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!