donderdag 29 februari 2024
spot_img
HomeFotografieMidden-Brabantweg tijdelijk afgesloten door inzet van hulpdiensten

Midden-Brabantweg tijdelijk afgesloten door inzet van hulpdiensten

De Midden-Brabantweg (N261) werd donderdagmiddag rond 16.00 uur afgesloten voor verkeer vanwege een reanimatie. Hulpdiensten rukten rond die tijd uit, onder andere een traumahelikopter werd opgeroepen. De traumahelikopter landde op de Midden-Brabantweg. Volgens Rijkswaterstaat was de weg afgesloten vanaf Kaatsheuvel tot Waalwijk. Rond 17.00 uur werd de weg weer vrijgegeven. Automobilisten die in de file stonden, kwamen na een tijdje uit hun voertuigen om aan de kant van de weg te wachten. De weg in de andere richting was eveneens tijdelijk afgesloten, maar werd al snel weer opgesteld.

De politie laat weten dat er geen ongeluk heeft plaatsgevonden.

GERELATEERD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!