zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieMidden-Brabantweg tijdelijk afgesloten door inzet van hulpdiensten

Midden-Brabantweg tijdelijk afgesloten door inzet van hulpdiensten

De Midden-Brabantweg (N261) werd donderdagmiddag rond 16.00 uur afgesloten voor verkeer vanwege een reanimatie. Hulpdiensten rukten rond die tijd uit, onder andere een traumahelikopter werd opgeroepen. De traumahelikopter landde op de Midden-Brabantweg. Volgens Rijkswaterstaat was de weg afgesloten vanaf Kaatsheuvel tot Waalwijk. Rond 17.00 uur werd de weg weer vrijgegeven. Automobilisten die in de file stonden, kwamen na een tijdje uit hun voertuigen om aan de kant van de weg te wachten. De weg in de andere richting was eveneens tijdelijk afgesloten, maar werd al snel weer opgesteld.

De politie laat weten dat er geen ongeluk heeft plaatsgevonden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!