zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografiePostbezorgster gewond na aanrijding met automobilist

Postbezorgster gewond na aanrijding met automobilist

Op vrijdagmorgen heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Marktstraat in Kaatsheuvel. Een postbezorgster werd hierbij aangereden door een personenauto. Hoe dit kon gebeuren is nog niet bekend. Na de melding kwam er een ambulance ter plaatse en werd de bezorgster onderzocht. Zij raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis door een collega. Haar fiets raakte beschadigd bij het ongeval. De bestuurster van de auto was flink geschrokken maar de schade aan de auto bleek mee te vallen. Verdere details over de toedracht van het ongeval zijn op dit moment niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!