maandag 17 juni 2024
HomeFotografieErnstig ongeluk met vier motorrijders tijdens toertocht bij Andel: twee zwaargewonden

Ernstig ongeluk met vier motorrijders tijdens toertocht bij Andel: twee zwaargewonden

 Op de Hoge Maasdijk in Andel zijn zaterdagmiddag drie motorrijders gewond geraakt bij een ernstig ongeluk. Daarbij waren in totaal vier motoren betrokken. Tenminste twee van de slachtoffers raakten zwaargewond.

Het ging mis rond 12.30 uur. Mogelijk reed een deelnemer van een toertocht op de verkeerde weghelft waar op dat moment een andere toertocht reed, meldt de politie. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plekke. De politie, meerdere ambulances en de brandweer rukten uit. Eén motorrijder reed door de botsing van de dijk af. Deze bestuurder is met de kraan van de brandweer uiteindelijk omhoog gehaald. Nadat alle slachtoffers naar het ziekenhuis waren gebracht, begon de politie met een onderzoek. De dijk zal daardoor nog enige tijd afgesloten blijven, aldus de politie.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!