zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieHulpdiensten redden vrouw van het dak naast woning aan de Meester van...

Hulpdiensten redden vrouw van het dak naast woning aan de Meester van Coothstraat Waalwijk

Rond de klok van half vijf zaterdagmiddag kregen de hulpdiensten een melding binnen van assistentie politie aan de Meester van Coothstraat in Waalwijk.

Een oudere vrouw zat op het dak naast haar woning. Volgens een ooggetuigen wilde de vrouw hier vanaf springen. Door het snelle optreden van de politie die als eerste ter plaatse waren, kon erger worden voorkomen. Enkele agenten zijn direct het dak opgegaan en konden de vrouw geruststellen en haar vast houden.

Direct is assistentie gevraagd door de politie aan de brandweer, die kwamen met een hoogwerker om de vrouw van het dak te halen. De straat was tijdens het incident afgesloten voor al het verkeer. Omstanders moesten op afstand blijven van de politie. Voor de vrouw is hulp ingeschakeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!