donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVoetganger gewond door aanrijding op A59 bij Waalwijk, dader rijdt door

Voetganger gewond door aanrijding op A59 bij Waalwijk, dader rijdt door

Een voetganger raakte zondagmiddag gewond bij een aanrijding op de A59 richting Den Bosch ter hoogte van Waalwijk. De man liep op de snelweg en werd aangereden door een auto. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer, de politie, een traumahelikopter en meerdere ambulances waren ter plaatse. Het is nog onduidelijk hoe het met hem gaat. De auto die hem aanreed is doorgereden richting de A2. Het onderzoek naar de vrouw die is doorgereden, wordt voortgezet. De snelweg was tijdelijk afgesloten vanwege het onderzoek. Het verkeer werd omgeleid via de A27, A15 en A2.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!