zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieBrand bij show Raveleijn in Efteling, vlammen slaan uit decorstuk

Brand bij show Raveleijn in Efteling, vlammen slaan uit decorstuk

In de show Raveleijn in de Efteling is dinsdag brand ontstaan, zegt een woordvoerder van het park. Het vuur woedde in een decorstuk. Het sein brand meester is inmiddels gegeven.

De brandweer werd rond 11.50 opgeroepen naar het pretpark. Op dat moment was de voorstelling van 11.30 uur bezig. Alle bezoekers en medewerkers werden geëvacueerd uit Raveleijn, de rest van het park bleef toegankelijk. Niemand raakte gewond. De Efteling onderzoekt waardoor de brand ontstond.Tijdens de show wordt gebruikt gemaakt van vlammenwerpers op decorstukken. Op beelden die rondgaan op social media is te zien dat de vlammen uit een decorstuk slaan en dat gaat gepaard met zwarte rook. Of de overige shows deze dinsdag doorgaan, is nog niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!