vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieBurgemeester Willemijn van Hees opgeschrikt door brand bij haar woning in Vlijmen

Burgemeester Willemijn van Hees opgeschrikt door brand bij haar woning in Vlijmen

Willemijn van Hees, de burgemeester van Heusden, werd in de nacht van vrijdag op zaterdag opgeschrikt door een brand bij haar woning in Vlijmen. Een coniferenhaag tussen haar huis en die van de buurman stond in lichterlaaie.De brand ontstond in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.30 uur. Al snel schaalde de brandweer op naar middelbrand en werden meerdere brandweerwagens opgeroepen.Uiteindelijk kregen de brandweerlieden van de eerste bluswagen het vuur snel onder controle. Daardoor hoefden de andere brandweerwagens niet meer in actie te komen en keerden terug naar de kazerne.Nadat de brand was geblust, wilde burgemeester Van Hees nog wel even een groepsfoto van de brandweerlieden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!