maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografiePolitieauto belandt tegen huis in Veen, agent naar ziekenhuis

Politieauto belandt tegen huis in Veen, agent naar ziekenhuis

Een politieauto zorgde zaterdagavond voor flinke schade aan een woning aan de Tuinstraat in Veen. Het voertuig verloor grip op de weg en kwam tot stilstand tegen het huis. De politie wilde rond 20.00 uur een scooter controleren op de Maasdijk maar de auto verloor tijdens het omdraaien de grip. Hierna reed de politiewagen tegen de woning aan. Het pand raakte flink beschadigd. Een agent is ter controle mee naar het ziekenhuis. Verder raakte niemand gewond. De weg was tijdelijk afgesloten. De politie laat weten nauw contact te hebben met de bewoners en zegt dat de de afhandeling van de schade via de verzekering zal verlopen.

De bewoners van het huis waren net klaar met een verbouwing.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!