maandag 17 juni 2024
HomeFotografieBakwagen van Autohopper gaat in vlammen op Grotestraat Waalwijk

Bakwagen van Autohopper gaat in vlammen op Grotestraat Waalwijk

Rond de klok van 23:45 uur, kreeg de brandweer een melding binnen van een voertuig in brand aan de Grotestraat in Waalwijk. Bij aankomst van de brandweer stond een bakwagen van Autohopper aan de voorkant helemaal in brand. De politie die als eerste ter plaatse was, had meteen een gedeelte van de straat afgesloten. De brandweer kon het vuur snel blussen. De politie en de brandweer doen onderzoek. De bakwagen was geladen met matrassen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!