maandag 17 juni 2024
HomeFotografieFietsster (67) uit Dongen komt om na aanrijding met vrachtwagen Sprang-Capelle

Fietsster (67) uit Dongen komt om na aanrijding met vrachtwagen Sprang-Capelle

Een 67-jarige vrouw uit Dongen is maandagmiddag om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen in Sprang-Capelle. Het ongeval gebeurde aan de Wendelnesseweg-West. De vrouw is met haar fiets onder de vrachtwagen terechtgekomen. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar kon niets meer voor de vrouw betekenen. De politie doet verder onderzoek naar wat er is gebeurd. De weg was voorlopig afgesloten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!