zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieFietser raakt gewond bij aanrijding met auto op kruising in Kaatsheuvel

Fietser raakt gewond bij aanrijding met auto op kruising in Kaatsheuvel

Een fietser is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto in Kaatsheuvel. De jonge man werd geraakt op de kruising van de Dodenauweg met de Eftelingsestraat. Hij raakte dusdanig gewond dat ambulancepersoneel hem vastzette op een speciale brancard.Bij de klap, rond 15.30 uur, brak de fiets in meerdere stukken. Ook raakte het achterwiel verbogen. De jonge fietser landde op de voorruit van de auto. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daarvoor werd het slachtoffer in een vacuümmatras gelegd, dat het lichaam omhult en voorkomt dat een patiënt kan bewegen.Door de grote schade aan het voertuig moet de auto worden weggetakeld door een bergingsbedrijf. De politie onderzoekt hoe de botsing precies kon gebeuren. Na het ongeluk was de kruising tijdelijk afgesloten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!