zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieGrote zoekactie in Drunen en Drunen in onderzoek naar moord op Peter...

Grote zoekactie in Drunen en Drunen in onderzoek naar moord op Peter van Dongen (68) uit Breda

 In het onderzoek naar de moord op Peter van Dongen (68) uit Breda wordt zondag een grote zoekactie opgezet in het gebied tussen Drunen en Helvoirt. De politie is met veel man ter plekke rondom het bospad aan De Margriet, waar de man vorig jaar dood werd gevonden. Ook wordt gezocht bij De Roeivijver bij Drunen, even verderop. In dat dorp werd woensdag iemand aangehouden. Forensisch specialisten zoeken op beide locaties naar sporen. Agenten speuren in de bossen en lijken in de grond te prikken. Het lijkt opnieuw om een grondig onderzoek te gaan, want de politie is met meerdere mobiele units en auto’s ter plaatse.

Het onderzoek volgt vier dagen na de aanhouding van een vierde verdachte in de zaak. Woensdag werd deze 18-jarige uit Drunen aangehouden. De recherche heeft hem meerdere keren verhoord.

,,De politie doet aanvullend onderzoek op en rondom de plaats delict, het bospad aan de Margriet. Ook wordt gezocht bij ‘De Roeivijver’. Gelet op het belang van het onderzoek wil de politie op dit moment niets kwijt over de reden van de actie en waar precies naar wordt gezocht”, is alles wat de politie kwijt wil.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!