donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieTwee doden gevonden in gezinswoning Drunen, politie doet onderzoek

Twee doden gevonden in gezinswoning Drunen, politie doet onderzoek

 In een woning aan de Laan van Nieuw-Zeeland in Drunen zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee lichamen gevonden. De politie houdt niet direct rekening met een misdrijf. Rond 04.10 uur kwam er een melding binnen. De ambulance en politie werden opgeroepen en kwamen naar de woning. Het gaat om een woning waar een gezin van vier woont. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De politie is bij de woning en doet zorgvuldig onderzoek. Ondanks de aanwezige hulpdiensten en het lopende onderzoek is het erg rustig in de straat.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!