zaterdag 02 december 2023
spot_img
HomeFotografieBromfiets- en scootercontrole Olympiaweg Waalwijk

Bromfiets- en scootercontrole Olympiaweg Waalwijk

Op de Olympiaweg in Waalwijk werd door de politie op maandag 2 oktober een scooter- en bromfietscontrole gehouden. Daarbij werd met een rollentestbank gemeten hoe hard de brommers en scooters konden rijden. Hierbij zijn meerdere processen-verbaal uitgeschreven. Een voertuig haalde de snelheid van 65 km/uur. Diverse bestuurders gingen met een boete op zak lopend naar huis. Ook werd er bij een persoon een speekseltest en een bloedproef afgenomen.

GERELATEERD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!