zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieTwee automobilisten gewond bij botsing op kruising in Waalwijk, man met nekklachten...

Twee automobilisten gewond bij botsing op kruising in Waalwijk, man met nekklachten uit auto gehaald

Twee automobilisten zijn dinsdagmiddag gewond geraakt bij een botsing in Waalwijk. Een Volkswagen Polo en een Toyota Prius kwamen op de kruising van de Groenstraat/ Taxandriaweg met elkaar in botsing. Bij het ongeval raakte de bestuurder van de Toyota gewond. Hij werd door hulpdiensten uit zijn auto gehaald. Het slachtoffer is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de zwarte Polo raakte lichtgewond en werd onderzocht door het ambulancepersoneel. De melding van het ongeval kwam van de brandweer, de kazerne ligt tegenover de kruising.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!