zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieTwee gewonden bij ernstig ongeluk in Sprang-Capelle

Twee gewonden bij ernstig ongeluk in Sprang-Capelle

 Bij een ongeluk in Sprang-Capelle zijn donderdagmiddag twee gewonden gevallen. Twee ambulances hebben de bestuurder van een auto en een scooterrijder naar het ziekenhuis gebracht. Het ging even voor 17.00 uur mis op de kruising van de Wendelnesseweg-Oost met de Nieuwevaart. De automobilist en de scooterrijder zagen elkaar vermoedelijk over het hoofd, waardoor zij met elkaar in botsing kwamen. Buiten het lichamelijk letsel is de materiële schade ook groot. De weg lag bezaaid met brokstukken van de auto en de scooter. Vanwege het ongeluk was de kruising tijdelijk afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!