maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieBusje brandt volledig uit in Vlijmen

Busje brandt volledig uit in Vlijmen

Aan de Irenelaan in Vlijmen is in de nacht van donderdag op vrijdag een busje volledig uitgebrand. Het vuur sloeg over op een tweede auto. De brandweer is uitgerukt om het vuur te blussen. Rond 01.30 uur werd de buurt opgeschrikt door de brand. De auto achter het busje werd snel weggereden en op een andere plek geblust. Hierdoor bleef de schade beperkt. Het busje is volledig verwoest en is weggehaald door een berger.De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!