zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieFietser komt hard ten val na aanrijding met auto Akkerstraat Vlijmen

Fietser komt hard ten val na aanrijding met auto Akkerstraat Vlijmen

Op de Akkerstraat in Vlijmen is vanavond een fietser gewond geraakt toen hij werd aangereden door een automobilist. Hierbij kwam hij hard ten val en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Waar de man aan gewond was is niet bekend wel lag er veel bloed op de weg. Zijn fiets was ook goed beschadigd er zat een flinke slag in het voorwiel. De auto had een schram aan de voorzijde van de auto maar kom zijn weg vervolgen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!