zaterdag 02 december 2023
spot_img
HomeFotografieFlinke schade bij botsing tussen twee auto’s in Drunen

Flinke schade bij botsing tussen twee auto’s in Drunen

Op de Spoorlaan in Drunen zijn maandagochtend twee auto’s op elkaar geknald. Bij de harde klap raakten beide auto’s flink beschadigd aan de voorkant. Rond 10.30 uur ging het mis op de Spoorlaan. Door een nog onbekende reden botsten de twee auto’s tegen elkaar. Direct na het ongeluk werden de politie en een ambulance opgeroepen die naar de plek van de botsing kwamen. Meerdere inzittenden werden door het ambulancepersoneel nagekeken. De kruising met de Vimmerik was kort na het ongeval een rijstrook afgesloten voor verkeer.

GERELATEERD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!