maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieGrote schade na ongeluk in Loon op Zand, drie auto’s weggetakeld

Grote schade na ongeluk in Loon op Zand, drie auto’s weggetakeld

Drie auto’s raakten maandagmiddag flink beschadigd na een botsing op de Venloonstraat in Loon op Zand, een daarvan was een geparkeerde auto. Uiteindelijk moesten alle voertuigen weggetakeld worden. Het ongeluk gebeurde even voor 16.00 uur bij de kruising van de Venloonstraat met de Esdoornlaan en de Gerlachusstraat. Een afvalcontainer die er ook stond werd letterlijk geplet tussen twee auto’s. Er kwam een ambulance op het ongeluk af om de betrokkenen te onderzoeken, maar zij konden allemaal ter plaatse behandeld worden. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!