donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVerwarde bewoonster gewond bij woningbrand: politie was eerder op de dag al...

Verwarde bewoonster gewond bij woningbrand: politie was eerder op de dag al op bezoek bij haar

 Een bewoonster is dinsdagavond gewond geraakt bij een brand aan de Ir. Lelystraat in Waalwijk. Ze had rook ingeademd. Eerder op de dag was de politie met meerdere eenheden aanwezig op hetzelfde adres. De brand ontstond rond 19.30 uur in de woning. Meerdere brandweervoertuigen kwamen om het vuur onder controle te krijgen. De politie was daarbij ook aanwezig. De bewoonster, die tijdens de brand in haar woning was, had veel rook ingeademd. Ze is uit het huis gehaald en behandeld door ambulance personeel. Tijdens het incident was de straat aan beide kanten afgesloten door de politie.

Buurtbewoners laten weten dat de politie eerder die dag ook aanwezig was op het adres. Volgens de politie vertoonde ze verward gedrag. Na haar behandeling wordt voor haar het zorgkader ingeschakeld. Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan en wat er gebrand heeft.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!