donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieAutomobilist rijdt wielrenners van de weg in Haarsteeg

Automobilist rijdt wielrenners van de weg in Haarsteeg

Een groepje van acht wielrenners is woensdag rond 12.00 uur van de weg gereden door een automobilist. Dit gebeurde op de Oude Haven in Haarsteeg. Een ambulance is ter plaatse gekomen. Een van de wielrenners kwam hard ten val en is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat voor letsel hij heeft opgelopen is nog niet bekend. De rest van de fietsers is erg geschrokken. Nadat de geblesseerde is afgevoerd, zijn de overige zeven wielrenners aangeslagen verdergegaan. De politie doet onderzoek naar de automobilist.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!