donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAutowiel en volledige ophanging breken los door botsing op A59 bij Waalwijk

Autowiel en volledige ophanging breken los door botsing op A59 bij Waalwijk

Bij een botsing tussen twee auto’s bij Waalwijk is vrijdagmiddag het voorwiel van één van de wagens volledig losgekomen. Deze brak door de klap op de A59 samen met de ophanging los. Beide bestuurders raakten niet gewond. Beide auto’s botsten rond 16.00 uur bij een afrit, waarna het wiel samen met de ophanging afbrak en langs de weg bleef liggen. Een achterwiel van dezelfde wagen raakte verdraaid. Door de aanrijding ontstond een file, omdat de weg beperkt toegankelijk was. Uiteindelijk was de inzet van een bergingsbedrijf nodig om beide auto’s van de weg te krijgen. Het is niet duidelijk hoe de voertuigen tegen elkaar konden botsen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!