donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAutomobilist mist bocht en belandt in sloot Sprang-Capelle

Automobilist mist bocht en belandt in sloot Sprang-Capelle

Een automobilist is in de bocht van de Veerweg rechtdoor gereden en in een sloot beland. De chauffeur reed zaterdagavond rond 22:00 uur vanaf de Veerweg in Sprang-Capelle richting A59, zag de bocht over het hoofd en ging rechtdoor de sloot in. Net toen de politie ter plaatse kwam wist de chauffeur uit zijn voertuig te komen. Hij raakte wel gewond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Vanwege brandgevaar bleef de brandweer paraat staan tijdens het bergen van het busje.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!