donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieFlinke botsing tussen twee auto’s op kruispunt in Kaatsheuvel, bestuurster naar ziekenhuis

Flinke botsing tussen twee auto’s op kruispunt in Kaatsheuvel, bestuurster naar ziekenhuis

Twee auto’s zijn vrijdagmiddag flink gebotst op een kruising vlak bij het Efteling Hotel in Kaatsheuvel. Een bestuurder werd verblind door de zon waardoor ze het verkeerslicht niet goed kon zien en daardoor op een andere auto knalde. Een van de bestuurders is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Een vrouw kwam met haar auto vanaf de Midden-Brabantweg over Europalaan en reed richting Kaatsheuvel. Door de laagstaande zon kon ze het verkeerslicht en verkeer voor haar niet goed zien. Een andere auto die de Europalaan wilde oversteken vanuit de Horst, zag de auto op haar afkomen, maar kon deze niet meer ontwijken, met een flinke aanrijding tot gevolg. De bestuurster die wilde oversteken is gewond geraakt en met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurster is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken en daarna opgehaald door haar familie.

Een takelbedrijf heeft beide zwaar beschadigde auto’s opgehaald en de politie heeft de aanrijding opgenomen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!