maandag 17 juni 2024
HomeFotografieZolderbrand op de Amstel in Waalwijk: brandweer gooit matras naar buiten, bewoonster...

Zolderbrand op de Amstel in Waalwijk: brandweer gooit matras naar buiten, bewoonster naar ziekenhuis

Op de zolder van een woning op de Amstel in Waalwijk is vrijdagochtend een brand uitgebroken bij een bed. Vermoedelijk door een lamp die tegen het bed aan stond. De bewoonster die een bluspoging deed, is hierbij gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen en moest daarvoor een matras en wat kleding naar buiten gooien. Dit zorgde voor de nodige aandacht van de buurt: veel buurtbewoners kwamen kijken om te zien wat er aan de hand was.

De bewoonster van het huis heeft tijdens haar bluspoging veel rook binnen gekregen en haar hand verband, de ambulance heeft haar meegenomen naar het ziekenhuis. Haar man heeft ook rook binnen gekregen en is in een andere ambulance nagekeken maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer had het vuur relatief snel onder controle maar er is veel rookschade aan het huis. Salvage komt ter plaatse om de bewoners bij te staan met de schade.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!