zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieVrouw zwaargewond na val Gasthuisstraat Kaatsheuvel

Vrouw zwaargewond na val Gasthuisstraat Kaatsheuvel

Een vrouw is donderdag even voor 1 uur op de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel hard ten val gekomen. De vrouw wilde de straat over willen steken en kwam hierdoor hard ten val. Het is niet bekend waardoor de vrouw ten val kwam. Ook mensen uit de straat en voorbijgangers verleende eerste hulp. De Gasthuistraat was tijdelijk afgesloten voor verkeer zodat de hulpdiensten hun werk konden doen. Naast twee ambulances was ook de politie met meerdere eenheden ter plaatse. De gealarmeerde traumahelikopter is niet doorgekomen. De vrouw is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Toen de hulpdiensten klaar was werd de straat weer vrij gegeven.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!