maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografiePersoon onwel bij vestiging van Arriva aan de Schutweg Waalwijk

Persoon onwel bij vestiging van Arriva aan de Schutweg Waalwijk

Rond half twee vrijdagmiddag kregen de hulpdiensten een melding binnen van een onwelwording aan de Schutweg in Waalwijk. Meerdere eenheden van de politie en twee ambulances kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter was ter plaatse gekomen. Het slachtoffer was onwel geworden en kwam met zijn hoofd hard terecht op de grond. Het personeel van de ambulancedienst is een tijd bezig geweest met het slachtoffer. Hierna is het slachtoffer met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!