zaterdag 02 december 2023
spot_img
HomeFotografieAuto botst op een betonblok op het Ei van Drunen

Auto botst op een betonblok op het Ei van Drunen

 Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Drunen hard op een betonnen blok gebotst. Dit gebeurde op het Ei van Drunen, de rotonde tussen de A59 en de N267.De bestuurder raakte niet gewond bij het ongeluk. Wel raakte zijn auto zwaar beschadigd. Eén van de wielen brak af en de voorruit lag aan diggelen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog onbekend. Een berger heeft de auto weggetakeld.

GERELATEERD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!