maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieFietser belandt op voorruit van auto bij botsing in Vlijmen, maar komt...

Fietser belandt op voorruit van auto bij botsing in Vlijmen, maar komt met schrik vrij

Een fietser is vrijdagmiddag met de schrik vrijgekomen bij een aanrijding met een auto in Vlijmen. Op het Geerpark belandde de fietser op de voorruit. Ondanks dat de klap een flinke barst in het raam achterliet, hoefde de fietser na afloop niet mee naar het ziekenhuis.

Een ambulance reed kort na 13.00 uur naar het Geerpark voor eventuele gewonden. De situatie bleek echter mee te vallen. Een controle in de ambulance bleek voor de fietser genoeg. Naast de autoruit kreeg ook de fiets het bij de botsing zwaar te verduren: het voorwiel werd verbogen en een onderdeel brak af.De automobilist kon ook niet direct de weg vervolgen. De auto moest eerst naar een garagebedrijf voor de nodige reparaties.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!