vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieAuto botst tegen vuilniswagen Sprang-Capelle, bestuurder geen rijbewijs

Auto botst tegen vuilniswagen Sprang-Capelle, bestuurder geen rijbewijs

In Sprang-Capelle is donderdagmiddag een personenauto tegen een vuilniswagen gebotst. Het ongeval gebeurde op de Emmastraat met de Wilhelminastraat. De bestuurder van de auto had geen rijbewijs en de auto was niet verzekerd. De schade aan de auto is groot. De schade aan de vuilniswagen lijkt mee te vallen. De bestuurder heeft ook een blaas en drugstest moeten doen. De politie was ook ter plaatse om alles te onderzoeken. De auto is getakeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!