zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieOmstanders horen harde klap en zien pizzabezorger gewond op straat liggen na...

Omstanders horen harde klap en zien pizzabezorger gewond op straat liggen na botsing met auto in Waalwijk

Een pizzabezorger is donderdag lichtgewond geraakt bij een botsing met een auto op de Burgemeester Smeelelaan in Waalwijk. Omstanders ontfermden zich direct over het slachtoffer. De botsing gebeurde rond 17.30 uur. Omstanders hoorden een harde klap en zagen de pizzabezorger op straat liggen. Terwijl de hulpdiensten uitrukten, ontfermden ze zich over de jongen. Hij raakte lichtgewond, maar hoefde na behandeling ter plaatse niet mee naar het ziekenhuis. De auto en de brommer raakten beschadigd door de botsing. De politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!