zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieMan redt zonder aarzeling dronken man uit water in Waalwijk

Man redt zonder aarzeling dronken man uit water in Waalwijk

Een omstander zag zaterdagnacht rond 00.15 uur iemand in het water liggen aan de Klaproosstraat in Waalwijk. Hij heeft de brandweer ingeschakeld en zonder aarzeling de man uit het water gered. Toen de man de persoon uit het water had gered, kwamen de hulpdiensten met spoed ter plaatse. De man die in het water was gevallen kon niet meer op zijn benen staan. Vermoedelijk had de man te veel alcohol gedronken. Deze man is door het personeel van de ambulancedienst onderzocht en daarna thuis gebracht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!