zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieVermoedelijke brandstichting zorgt voor meerdere uitgebrande en beschadigde auto’s in Vlijmen

Vermoedelijke brandstichting zorgt voor meerdere uitgebrande en beschadigde auto’s in Vlijmen

 Meerdere auto`s zijn in de nacht van zaterdag op zondag in vlammen op gegaan aan de Spaaklaan in Vlijmen. De politie houdt rekening met brandstichting. De melding van de brand kwam even na 05.00 uur binnen bij de brandweer. Bij aankomst van de brandweer stonden twee voertuigen volledig in brand en een derde voertuig raakte dusdanig beschadigd dat deze total loss verklaard zal worden. Een vierde voertuig raakte ook beschadigd. De brandweer had de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de auto’s verloren gingen. Vermoedelijk heeft de harde wind de brand extra aangewakkerd. Op camerabeelden lijkt te zien te zijn dat er rond de brand iemand bij de auto’s staat. De politie houdt daarom rekening met brandstichting. Omdat de beelden van dusdanig slechte kwaliteit zijn, zal zondag in de loop van de dag extra aanvullend buurtonderzoek plaatsvinden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!