donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieMan op gewelddadige wijze overvallen in woning in Waalwijk

Man op gewelddadige wijze overvallen in woning in Waalwijk

Een 53-jarige man is in de nacht van donderdag op vrijdag in een woning aan de Amstel door twee mannen op gewelddadige wijze beroofd. Het slachtoffer moest zijn pinpas en pincode afgeven. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Er is met de gestolen bankpas geld van de rekening van het slachtoffer gehaald. Zowel de daders als het slachtoffer wonen opmerkelijk genoeg niet op het adres waar de beroving plaatsvond. De politie doet nog verder onderzoek naar de beroving en bekijkt camerabeelden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!