donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieDode bij ernstig ongeval op toerit A59 in Waalwijk; bestuurder ging ervandoor.

Dode bij ernstig ongeval op toerit A59 in Waalwijk; bestuurder ging ervandoor.

 Bij een ongeval op de toerit van de A59 bij Waalwijk-Oost is zondagochtend rond 04.00 uur een persoon overleden en zijn meerdere gewonden gevallen. De auto met daarin vijf personen vloog uit de bocht en belandde op zijn kant in de sloot. De bestuurder ging er te voet vandoor. De auto, met een buitenlands kenteken, raakte in de bocht van het talud af en belandde in de sloot. Hierbij raakten meerdere inzittenden gewond en overleed een inzittende die onder de auto terecht was gekomen. De bestuurder van de auto ging ervandoor. Na een zoektocht van de politie werd een korte tijd later een 28-jarige man uit Polen, zonder bekende vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden. Hij was nat en zat onder de modder. De man wordt verdacht van het verlaten van de plaats van het ongeval, het veroorzaken van een dodelijke aanrijding en het rijden zonder rijbewijs. Uit een eerste test bleek dat hij onder invloed was van verdovende middelen. Meerdere hulpdiensten rukten uit waaronder drie ambulances en brandweerwagens. Rond 10.45 uur is de auto door een grote telescoop kraan uit de sloot gehaald en kon de overleden persoon geborgen worden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!