maandag 17 juni 2024
HomeFotografieTwee gewonden bij botsing tussen twee auto’s in Waalwijk, een voertuig belandt...

Twee gewonden bij botsing tussen twee auto’s in Waalwijk, een voertuig belandt in water

Bij een botsing tussen twee auto’s in Waalwijk zijn zaterdagmiddag twee automobilisten gewond geraakt. Toen een van de wagens vanaf een zijstraat de Weteringweg opreed, klapten de voertuigen op elkaar. De auto uit de zijstraat belandde vervolgens in een ondiepe vijver langs de weg. De auto’s botsten rond 12.45 uur en raakten zwaar beschadigd. Het asfalt lag bezaaid met brokstukken. Een omstander haalde de man die met zijn auto in de vijver was beland uit het water. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In de andere auto zat een vrouw achter het stuur. Ook zij moest naar het ziekenhuis. De Weteringweg was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten. Een takelbedrijf heeft beide auto’s afgevoerd. Ook is de weg schoongemaakt. Daarna ging de Weteringweg weer open voor het verkeer.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!