zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieAchtbaan Python krijgt vlak voor helling storing: meerdere bezoekers uit attractie van...

Achtbaan Python krijgt vlak voor helling storing: meerdere bezoekers uit attractie van Efteling gehaald

De bekendste achtbaan van de Efteling heeft maandagavond een storing gekregen tijdens een ritje. Hulpverleners hebben meerdere mensen uit de Python gehaald. De Python kreeg een storing bij een stuk waar omhoog getakeld wordt. Doordat de karretjes niet verder konden, moest het pretpark de bezoekers uit de attractie halen. Bhv’ers begeleidden een onbekend aantal mensen via de trap naar beneden. Waardoor de storing ontstond is niet bekend. De Efteling stelt een onderzoek in. Er raakte niemand gewond.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!