maandag 17 juni 2024
HomeFotografieDoorgedraaide man sticht brand in zijn eigen appartement

Doorgedraaide man sticht brand in zijn eigen appartement

Een doorgedraaide bewoner heeft woensdag opnieuw voor problemen gezorgd aan de Bernard Zweerstraat in Waalwijk. Woensdagochtend zei een buurtbewoners al lange tijd last hebben van hun buurman. Woensdagmiddag stichtte de man brand in zijn eigen appartement. Hij is onder begeleiding van de politie uit zijn huis gehaald en wordt onderzocht in een ambulance.

Volgens een buurtbewoner zijn alle hulpdiensten inclusief de gemeente Waalwijk aanwezig in de Bernard Zweerstraat. “We hopen dat het er nu eindelijk eens een einde aan gemaakt kan worden.

Er zijn woensdagmiddag twee medewerkers van de geestelijke gezondheidszorg naar het appartementencomplex gekomen. Zij willen geen uitspraken doen over de toekomst van de doorgedraaide man. Maar het zou ons verbazen als hij terugkomt, ook omdat de woning onbewoonbaar is.

De twee medewerkers van de GGZ praten op straat met omwonden bij wie de onrust alleen maar groter is geworden door de brand.

Buurtbewoners lieten weten dat het zou gaan om een ‘psychotische man van rond de dertig’. Maandenlang verstoort de man de rust in de wijk. Zijn buren zien hem auto’s vernielen, ramen kapotslaan en ze zeggen dat ze door hem bedreigd worden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!